Lungau-Radstädter Tauern planinski zemljevid

Lungau-Radstädter Tauern planinski zemljevid wk67

Kompass

wk 67

Nov

Kompass planinska karta pokrajine Lungau v merilu 1:50 000. Karta zajema območje severnih delov Nockberge in dela Nizkih Tur, vse do znamenitega Obertauern-a.

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti so priložen še priročen vodniček in kartoček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate.

Več podatkov

11,99 €

Kompass planinska karta pokrajine Lungau v merilu 1:50 000. Karta zajema območje severnih delov Nockberge in dela Nizkih Tur, vse do znamenitega Obertauern-a.

 

Osrednji del karte zajema gornji tok reke Mure, turistično področje Lungau in smučišča Katschberg, Innerkrems, Fanningberg, Speiereck-Mauterndorf in Obertauern. Za turne smučarje najbolj zanimiva področja so Zederhaus, Schoenfeld, svet okrog koče Bonnerhuette in južna pobočja Nizkih tur - Preber, Gumma in Zechkarspitze. Najbolj zanimive ture so tudi vrisane.

 

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. 

 

spletna stran NP Nockberge =>

Več o gorski skupini na Summitpost =>

 

Nova izdaja - 2009

 

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:50 000/1cm=500m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju

Kampass planinske karte