Avtokarta Slovenija 1:150 000 na magnetni plašči, plastificirana

Avtokarta Slovenija 1:150 000 na magnetni plašči, plastificirana

Kartografija d.o.o.

AK slo magnetna 190x125

Nov

Zelo velika avtokarta Slovenije dimenzij 190x129 cm v natančnem merilu 1:150 000, pritrjena na magnetno ploščo z okvirjem in plastificirana.

Barvno izrazita reliefna avtokarta po kateri lahko pišemo in pritrjujemo magnetne gumbe. Izdelana po naročilu!

izdelava po naročilu!

Več podatkov

410,00 €

KARTA SE IZDELUJE PO NAROČILU, DIMENZIJE PO DOGOVORU, CENA GLEDE NA DIMENZIJO.

-

Zelo velika in barvno izrazita PLASTIFICIRANA reliefna stenska avtokarta Slovenije, okvirjena in pritrjena na MAGNETNO PLOŠČO, na katero lahko pritrjujemo magnetne gumbe ter s primernim flomastrom po njej pišemo/rišemo. Dimenzije: 190x125 cm!

 

Lahko služi tudi kot stenski zemljevid. Vrisano je cestno omrežje, označeni so vzponi in spusti na cestah ter podane pomembne informacije.

 

Karta je natisnjena na kvalitetnem gloss papirju, okvirjena in pritrjena na MAGNETNO PLOŠČO ter PLASTIFICIRANA kar omogoča tudi pisanje/brisanje.

 

! Karta je plastificirana - po njih pišemo/rišemo samo s primernimi flomastri (nepermanentimi, nealkoholnimi), kar kasneje enostavno izbrišemo.

- Mere: 190 x 125 cm

- alu okvir

- Magnetna plošča

- izdelana po naročilu / ni na zalogi

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.