Slovenija avtokarta 1:150 000 plastificirana, pen plošča

Slovenija avtokarta 1:150 000 plastificirana, pen plošča, uokvirjena

Kartografija d.o.o.

pen plošča cca. 180x120

Nov

Ogromna PLASTIFICIRANA reliefna stenska avtokarta Slovenije, okvirjena in natisnjena na PEN PLOŠČI, na kateri lahko vbadate bucike in po njej s primernim flomastrom pišete/rišete.

Lahko služi tudi kot stenski zemljevid. Vrisano je cestno omrežje, označeni so vzponi in spusti na cestah ter podane pomembne informacije. Mere približno 180x120 cm.

izdelava po naročilu!

Več podatkov

330,00 €

KARTA SE IZDELUJE PO NAROČILU, DIMENZIJE PO DOGOVORU, CENA GLEDE NA DIMENZIJO.

-

Barvno izrazita PLASTIFICIRANA reliefna stenska avtokarta Slovenije, okvirjena in pritrjena na PEN PLOŠČO, v katero lahko pritrjujemo bucike ter s primernim flomastrom po njej pišemo/rišemo. Dimenzije: 190x129 cm!

 

Lahko služi tudi kot stenski zemljevid. Vrisano je cestno omrežje, označeni so vzponi in spusti na cestah ter podane pomembne informacije.

 

Karta je natisnjena na kvalitetnem gloss papirju, okvirjena in pritrjena na PEN PLOŠČO ter PLASTIFICIRANA kar omogoča tudi pisanje/brisanje.

 

! Karta je plastificirana - po njih pišemo/rišemo samo s primernimi flomastri (nepermanentimi, nealkoholnimi), kar kasneje enostavno izbrišemo.

 

- Pen plošča

- Mere: približno 180 x 120 cm

- alu okvir - uokvirjena karta

- izdelana po naročilu / ni na zalogi

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.