Škofjeloško, Idrijsko in Cerkljansko hribovje, karta 1:40 000

Škofjeloško, Idrijsko in Cerkljansko hribovje turistična karta 1:40 000

Kartografija d.o.o.

Nov

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Škofjeloškega, Idrijskega in Cerkljanskega hribovja v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti ...

Karta je dvostranska! Priložen je turistični vodnik (slo/ang).

Več podatkov

12,00 €

Izletniški zemljevid & Turistični vodič Škofjeloško, Idrijsko in Cerkljansko hribovje 1:40 000

 

  

Karta je dvostranska! Priložen je turistični vodnik (slo/ang).

 

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Škofjeloškega, Idrijskega in Cerkljanskega hribovja v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, hotelih, prenočiščih, gostiščih, kampih, ....

  

 

Pregledni karti je dodan celovit turistični dvojezični (slo, ang) vodnik s podatki o krajih, njihovih turističnih zanimivosti, opisane so izbrane pohodniške poti in kolesarski izleti z grafičnim prikazom dolžine / višinske razlike.

 

Karta obsega območje od dolin rek Bače in Selške Sore Soče, pa vse do Nonosa na jugu. 

 

 

Karta & vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:40 000/1cm=400m

Dodan obsežen vodnik z informacijami o krajih in znamenitostih, opisane so priljubljene pohodniške poti ter predlogi za kolesarske izlete.

Vodnik je dvojezičen (slovenščina, angleščina)!

Karta je dvostranska!

 

Karta je primerna za izletnike, popotnike, kolesarje, pohodnike, voznike.

 

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.