Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Posočje turistična karta 1:40 000

Posočje turistična karta z vodnikom 1:40 000

Kartografija d.o.o.

Nov

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Posočja v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, prenočiščih,....

Karta je dvostranska! Priložen je turistični vodnik (slo/ang).

Več podatkov

12,00 €

Izletniški zemljevid & Turistični vodič Posočje, Rezija in vzhodna Benečija 1:40 000

   

Karta je dvostranska! Priložen je turistični vodnik (slo/ang).

 

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Posočja, Rezije in vzhodne Benečije v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, hotelih, prenočiščih, gostiščih, kampih, ....

 

 

Pregledni karti je dodan celovit turistični dvojezični (slo, ang) vodnik s podatki o krajih, njihovih turističnih zanimivosti, opisane so izbrane pohodniške poti in kolesarski izleti z grafičnim prikazom dolžine / višinske razlike.

 

 

Dvostranska karta obsega območje od doline prelaza Vršič in Montaža, preko Kanina do Matajurja in Kobarida. V drugi del karte pa je vključeno področje od Matajurja in Tolmina do Nove Gorice.

 

 

Karta & vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:40 000/1cm=400m

Dodan obsežen vodnik z informacijami o krajih in znamenitostih, opisane so priljubljene pohodniške poti ter predlogi za kolesarske izlete.

Vodnik je dvojezičen (slovenščina, angleščina)!

Karta je dvostranska!

 

 

Karta je primerna za izletnike, popotnike, kolesarje, pohodnike, voznike...

 

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.