KAMNIŠKO-SAVINJSKE ALPE, KOROŠKA - TURISTIČNA KARTA 1:40 000

KAMNIŠKO-SAVINJSKE ALPE, KOROŠKA - TURISTIČNA KARTA 1:40 000

Kartografija d.o.o.

Nov

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Kamniško-Savinjskih Alp in Koroške v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna.

Karta je dvostranska!

Priložen je turistični vodnik (slo/ang).

Več podatkov

12,00 €

Izletniški zemljevid & Turistični vodič Kamniško-Savinjske Alpe, Koroška 1:40 000

Podjuna in Mežiška dolina 

  

Karta je dvostranska! Priložen je turistični vodnik (slo/ang).


Izletniška (turistična) karta / zemljevid Kamniško-Savinjskih Alp in Koroške v merilu 1: 40 000. Zemljevid obsega ter Podjuno.

Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, hotelih, prenočiščih, gostiščih, kampih, ....

 

 

Pregledni karti je dodan celovit turistični dvojezični (slo, ang) vodnik s podatki o krajih, njihovih turističnih zanimivosti, opisane so izbrane pohodniške poti in kolesarski izleti z grafičnim prikazom dolžine / višinske razlike.

 

 

Karta obsega območje od doline Kamnika na jugu in vse do Drave na severu, skoraj do Velikovca ter od Grintovca na zahodu in do Šoštanja na vzhodu.

 

 

  • Karta & vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.
  • 1:40 000/1cm=400m
  • Dodan obsežen vodnik z informacijami o krajih in znamenitostih, opisane so priljubljene pohodniške poti ter predlogi za kolesarske izlete.
  • Vodnik je dvojezičen (slovenščina, angleščina)!
  • Karta je dvostranska!

 

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.