Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Medved Lovro raziskuje Svet - otroški stenski zemljevid SVETA

Medved Lovro raziskuje Svet - otroški stenski zemljevid SVETA

Kartografija d.o.o.

Nov

Medved Lovro raziskuje SVET – otroški stenski zemljevid z izvirnimi ilustracijami MARJANA MANČKA. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Ilustracije so označene s številkami, katere so opisane v spodnjem delu karte.

Več podatkov

16,90 €

Otroška karta SVETA Medved Lovro, ilustracije MARJAN MANČEK

Medved Lovro raziskuje SVET je nov otroški stenski zemljevid z izvirnimi ilustracijami MARJANA MANČKA. Otroci na zabaven način spoznavajo živali, znamenitosti, plovila in vozila, literarne junake in veliko drugih zanimivih značilnosti posameznih območij. Ilustracije so označene s številkami, katere so opisane v spodnjem delu karte.

Velikost: 100 x 70 cm.
Tisk: plastificiran piši briši material.
Letvice za obešanje.
Shranjeno v plastični tulec.

Izdelano v Sloveniji.

 

 

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.