Posavsko hribovje, 1:75.000, izletniška karta

Posavsko hribovje, 1:75.000, izletniška karta

Kartografija d.o.o.

3830048521116

Nov

Izletniški zemljevid Posavskega hribovja v merilu 1: 75 000. Karta nazorno izpostavlja turistične vsebine, tudi kolesarske in peš poti. Karta obsega območje Celjske kotline, Sotelskega, Kozjanskega krajinskega parka, Zasavja in Posavja.

Merilo: 1:75.000, vodnik na hrbtni strani, trde platnice

Več podatkov

8,90 €

Izletniški (turistični) zemljevid Posavskega hribovja v merilu 1: 75 000. Pregledni karti je dodan informativen vodnik na hrbtni strani. Nepogrešljiv pripomoček za vsekega popotnika, kolasarja, pohodnika in druge. 

 

Karta obsega območje Celjske kotline, Sotelskega, Kozjanskega krajinskega parka, Zasavja in Posavja. (Zagorje, Trbovlje, Laško, Celje, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Brežice, Sevnica, Trebnje)

 

Merilo: 1:75.000, vodnik na hrbtni strani, trde platnice

 

Karta je primerna za izletnike, popotnike, kolesarje,...

 

OPIS ZALOŽNIKA:

Pri izdelavi turističnih kart smo veliko pozornost posvetili prikazu topografske osnove - plastičnosti reliefa, ter dodatni turistični vsebini, med drugim tudi kolesarskim in pešpotem. Velika prednost kart omenjene serije je turistični vodič, ki se nahaja na zadnji strani posamezne karte. Ta priporoča uporabniku - popotniku kaj je vredno ogleda na območju, ki ga karta pokriva.

Na podrobni topografski podlogi so posebej izpostavljeni turistično-izletniški elementi:

 
- kategorizirana cestna mreža
- zanimivi kulturni, naravni sakralni,arheološki in drugi objekti
- hoteli, gostilne, gostišča, prenočišča, turistične kmetije, planinski - domovi, koče
- bencinski servisi, kampi, razgledišča
- kopališča in smučišča
- označene peš poti
- kolesarske poti
- mere zložene karte: 12x23 cm
- trde platnice
- pregledni vodnik na hrbtni strani

Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.