Dolomiten/Dolomiti/Dolomites 1:35.000, planinski zemljevid

Dolomiten/Dolomiti/Dolomites 1:35.000, planinski zemljevid

Kompass

wk 672

Nov

Zemljevid območja Dolomitov v v merilu 1:35.000 za pohodnike, kolesarje in turne smučarje.

Za gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate

Več podatkov

17,99 €

Zemljevid območja Dolomitov v v merilu 1:35.000 za pohodnike, kolesarje in turne smučarje.

Gorska skupina Dolomiti pokrivajo del južnih Alp, ki se nahajajo med Pustertal, reko Etsch in Eisacktal na Južnem Tirolskem, Fleimstal Trentino in Piave v pokrajini Belluno. Glavna mesta Dolomitov so Cortina, Agordo in San Martino di Castrozza. Njegov center sestavljajo štiri doline: Val Gardena, Alta Badia, Fodom in Val di Fassa. Na robu Dolomitov so mesta Brunico, Bressanone in Bolzano.

Pohodniške in kolesarske poti so prikazane z oznakami glede na stopnjo težavnosti, ustrezne konture in vegetacijske oblike ter celovite turistične informacije.

  

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:35 000/1cm=350m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte