Cortina d'Ampezzo planinski zemljevid 1:25 000 Kompass

Cortina d'Ampezzo planinski zemljevid 1:25 000 Kompass

Kompass

617

Nov

Kompass planinski zemljevid s kolesarskimi turami v merilu 1:25 000 Cortine d'Ampezzo z okoliškimi Dolomiti, enega najlepših delov Alp. 

Natančen GPS. Natisnjena na vodoodpornem materialu.

Več podatkov

9,99 €

Kompass planinski zemljevid s kolesarskimi turami v merilu 1:25000 Cortine d'Ampezzo z okoliškimi Dolomiti, enega najlepših delov Alp.

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju. Natisnjena na vodoodpornem materialu.

1:25 000/1cm=250m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, ....

Mere: (Karta zložena), 18.5 x 11 cm
Teža: 109 gr 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte