Sextner Dolomiten / Dolomiti di Sesto planinski zemljevid 1:50 000

Sextner Dolomiten / Dolomiti di Sesto planinski zemljevid 1:50 000

Kompass

wk 58

Nov

Planinski zemljevid vrtoglavih Sextener Dolomiten, torej širše okolice znamenitih vrhov Tre Cime/Drei Zinnen. Karta zajema tudi gornja toka Drave do Lienza in Zilje. Na hrbtni strani je natisnjena panoramska risba tega dela Dolomitov. Dodan je še dvojezični vodniček/leksikon.

Za gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate

Več podatkov

11,99 €

Planinski zemljevid vrtoglavih Sextener Dolomiten, torej širše okolice znamenitih vrhov Tre Cime/Drei Zinnen. Karta zajema tudi gornja toka Drave do Lienza in Zilje. Na hrbtni strani je natisnjena panoramska risba tega dela Dolomitov.  

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. Vodniček je napisan v nemškem in italijanskem jeziku.

 

Več o gorski skupini na Summitpost =>

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju. Natisnjena na papirju, ki je odporno na trganje in vreme.

1:50 000/1cm=500m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte