Bruneck-Toblach/Brunico-Dobbiaco planinski zemljevid

Bruneck-Toblach/Brunico-Dobbiaco planinski zemljevid wk57

Kompass

wk 57

Nov

Zemljevid doline Hochpustertal/Alta Pusteria na južnem Tirolskem v merilu 1:50 000. Karta vključuje severovzhodni del Dolomitov, tudi Tre Cime.

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti so priložen še priročen vodniček in kartoček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate

Več podatkov

9,99 €

Zemljevid doline Hochpustertal/Alta Pusteria na južnem Tirolskem v merilu 1:50 000. Karta vključuje severovzhodni del Dolomitov.

Zemljevid pokriva del Dolomitov, ki se dvigajo visoko nad Sillianom, Toblachom in vse do Brunecka ter proti jugu do Cortine. V karti je zajeto tudi smučišče Kronplatz.

 

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. Vodniček je napisan v nemškem in italijanskem jeziku.

 

Nova izdaja 2009

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:50 000/1cm=500m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte