Lago di Garda-Monte Baldo, Gardasee zemljevid

Lago di Garda-Monte Baldo, Gardasee zemljevid WK102

Kompass

wk 102

Nov

Gardasee/Lagi di Grada, Monta Baldo zemljevid v merilu 1:50 000. Vsebinsko bogata karta je namenjena planincem in kolesarjem istočasno pa je tudi navtična Gradskega karta jezera.

Lepi karti so priložen še priročen vodniček in kartoček s skalo za izračun koordinatov, naklonin ter tudi jezerskega dna in ureditve vodnega prometa. GPS koordinate

Več podatkov

9,99 €

Kompass planinski zemljevid v merilu 1:50 000 Cortine d'Ampezzo z okoliškimi Dolomiti, enega najlepših delov Alp. Panoramska risba na hrbtu karte.

Lepi karti so priložen še priročen vodniček in kartoček s skalo za izračun koordinatov, naklonin ter tudi jezerskega dna in ureditve vodnega prometa. GPS koordinate. Vodniček je napisan v nemškem in italijanskem jeziku.

 

Karta pokriva področje celotnega Gardskega jezera in nekaj okoliških manjših jezer ter goro Monte Baldo ter regijskega parka Alto Gard Bresciano.

 

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:50 000/1cm=500m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, kopališča, kampi...

 

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte