Vračilo blaga in garancija

 

Vračanje blaga

www.zemljevidi-vodniki.si spletna trgovina želi biti uporabnikom prijazna trgovina. Zato vas naprošamo, da nas v primeru vračila dobavljenega blaga oz. zamenjave, prej pokličete na tel: +386 40 625 808 ali kontaktirate preko e-pošte info@zemljevidi-vodniki.si in se tako dogovorimo o najboljši rešitvi.

 

V  primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. To storite tako, da svoj odstop od pogodbe sporočite pisno na spodaj navedeni naš naslov ali po e-pošti na naslov Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 15 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Stroške vračila ustreznega blaga krije kupec. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.

 

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

KARTOGRAFIJA d.o.o.
Tržaška cesta 42, 1000 Ljubljana

 

Na gornji naslov ali po e- pošte info@zemljevidi-vodniki.si lahko potrošnik pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.

 

Zakon o varstvu potrošnikov 43.člen se glasi: » Pri prodaji blaga po pošti ima potrošnik pravico, da v osmih dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe. Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vrnitev prejetega blaga podjetju v osmih dneh po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.«

 

Garancijski pogoji

Za izdelke naročene in kupljene v spletni trgovini www.zemljevidi-vodniki.si veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Vsi artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca.

Garancijo se uveljavlja z računom. Garancija za vse izdelke je najmanj 1 leto. Garancija ne velja za potrošni material!


Uveljavljanje garancije se vrši na naslovu:

KARTOGRAFIJA d.o.o.
Tržaška cesta 42, 
1000 Ljubljana
GSM: 040 625 808
Faks: 01 256 57 78
E-pošta: info@kartografija.si

 

Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.