Varovanje podatkov in zasebnost

 

Izjava o zasebnosti pojasnjuje varovanje in načine uporabe podatkov osebne narave, katere mora registrirani uporabnik vpisati ob registraciji z spletno trgovino www.zemljevidi-vodniki.si.

 

Spletna trgovina www.zemljevidi-vodniki.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov.

Registracija in vpis osebnih podatkov v spletno trgovino www.zemljevidi-vodniki.si je nujen in izključno potreben postopek za pravilno izvajanje storitev. Ponudnik www.zemljevidi-vodniki.si se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.  Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

 

Varovanje osebnih podatkov

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ter razkrivanjem, spreminjanju in uničenju. Dostop do podatkov je omejen in zaščiten.

 

V kolikor se vam porajajo kakršnikoli pomisleki oziroma če imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@zemljevidi-vodniki.si.

 

www.zemljevidi-vodniki.si spoštuje vašo zasebnost!


Sprejemam

Spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik in so potrebni za pravilno uporabo trgovine. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?