DOSTAVA - na željeni naslov s kurirsko službo GLS

 

Blago, naročeno v spletni trgovini www.zemljevidi-vodniki.si dostavlja GLS, ki je naš pogodbeni partner.

Dostava blaga je po navedenimi pogoji omejena na ozemlje države Slovenije.

Spletna trgovina www.zemljevidi-vodniki.si ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte

 

Stroški dostave

Stroški dostave se obračunajo naslovniku in sicer v višini 3,30 €. Pri naročilih v skupni vrednosti nad 66 € JE DOSTAVA ZA NAROČNIKA BREZPLAČNA, stroške dobave pa v tem primeru krije www.zemljevidi-vodniki.si. Močno priporočamo plačilo preko storitev spletnega bančništva na podlagi predračuna. To možnost je mogoče izbrati med postopkom naročanja.

  

Dobavni rok

www.zemljevidi-vodniki.si se zavezuje, da bo naročeno odpravila v dogovorjenem roku. Rok odprave blaga iz zaloge je največ pet delovnih dni.

Ko bo blago odposlano oz. bo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti. Dobavni rok začne teči  ob 12. uri na dan prejema naročila oziroma takrat, ko boste preko e-pošte prejeli obvestilo, da je vaše naročilo v obdelavi. V primeru, da blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili nadomestni izdelek oziroma se z vami dogovorili o dobavnem roku. V kolikor vas ob poskusu dobave s strani poštnega uslužbenca ni doma, vam le-ta pusti sporočilo. Pošiljko je možno dvigniti na označeni enoti pošte. Če obvestila niste prejeli, obvestite www.zemljevidi-vodniki.si, kjer bomo poskrbeli, da bo naročeno blago ponovno dostavljeno v najkrajšem možnem času.

 

Ob dobavi blaga bo priložen račun.