Izletniški zemljevid Julijske Alpe je izredno hvaležen sopotnik. Zaradi merila 1:40 000 je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, prenočiščih,....

 

Ker so Julijske Alpe velika gorska skupina, jih je bilo na zemljevid potrebno natisniti obojestransko. Le tako so uspeli pri Kartografiji na zemljevid stlačiti celotne Julijce, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali informativnost zemljevida. 

Zemljevidu je priložen tudi priročen dvojezični (SLO / ENG) vodnik po krajih in njihovih znamenitostih, pohodniških poteh ter kolesarskih stezah. Vodnik bogatijo tudi fotografije in obsega kar 70 strani. 

julijske alpe zemljevid 

Opis izdelka - povezava

Julijske Alpe - turistični zemljevid z vodnikom 1:40.000 - klikni za ogled v katalogu

Karta zajema večidel Julijskih Alp, od Matajurja in Bohinjskih gora, preko Pokljuke vse do Karavank in Zahodnih Julijcev.

Pregledni karti je dodan celovit turistični dvojezični (slo, ang) vodnik s podatki o krajih, njihovih turističnih zanimivosti, opisane so izbrane pohodniške poti in kolesarski izleti z grafičnim prikazom dolžine / višinske razlike.

Izletniška (turistična) karta / zemljevid Julijske Alpe v merilu 1: 40 000. Zaradi merila je karta natančna in primerno informativna. Vrisane so ceste, posebej so označene opisane pohodne poti ter kolesarski izleti. Ne manjkajo niti podatki o bencinskih črpalkah, turističnih znamenitostih ter uradih, hotelih, prenočiščih, gostiščih, kampih, ....

Karta je dvostranska!

Karta & vodnik sta zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:40 000 / 1cm=400m

Dodan obsežen vodnik z informacijami o krajih in znamenitostih, opisane so priljubljene pohodniške poti ter predlogi za kolesarske izlete.

Vodnik je dvojezičen (slovenščina, angleščina)!

OGLED PONUDBE V TRGOVINI ->>

julijske alpe zemljevid  julijske alpe zemljevid

julijske alpe zemljevid  julijske alpe zemljevid