Izdelava tematskih in turističnih kart oz. zemljevidov

Tematske in turistične karte so dandanes nepogrešljive ne samo za turistične kraje, temveč tudi za občine, regije, krajevne skupnosti, razne zveze in društva. Vsebine tematskih kart so najpogosteje turistična in mestna infrastruktura, planinske in pohodniške poti, kolesarske steze, tematske in učne poti … in se umeščajo na promocijski material, pregledne informacijske table, v aplikacije in na spletne strani.

Možna je izdelava poljubnih tematskih kart oziroma karti podobnih upodobitev v papirnati ali digitalni (rastrski) obliki. Vsebino in format tematske karte v največji možni meri prilagodimo željam naročnika. Tematske znake oziroma piktograme izberete sami po svojih željah ali pa vam jih oblikujemo mi.

Več o storitvah podjetja Kartografija d.o.o. >>

več storitev:

Prostorske 3D karte so izdelane z vsebino in na način, ki najbolje prikaže prostorske razsežnosti oziroma značilnosti prikazanega območja. Lahko so v rastrski obliki oziroma na papirju kot dodatek klasični karti, lahko pa tudi interaktivni digitalni, z možnostjo virtualnega premikanja po prostoru in spreminjanja osvetlitve. Izhodišče in kot pogleda sta povsem prilagojena naročnikovim željam. Podlaga je lahko kartna vsebina ali realističen zračni posnetek (DOF – digitalni ortofoto).

Informativne table - Končne digitalne izdelke (zemljevide z opisi, fotografijami in diagrami) vam oblikovane kot celoto natisnemo na papir in spremenimo v informativno tablo poljubne velikosti, ki se lahko postavi na prostem in kljubuje vsem vremenskim pogojem. Izdelek je lahko obdan z lesenim ali aluminijastim okvirjem, na navadni, PEN ali magnetni podlagi, obešen na steno…  Lahko pa stoji na prostem in je ponoči celo osvetljen.

Viskokoformatni tiskVašo najljubšo karto (ali drugo lepo podobo) vam naprintamo v poljubni velikosti na navaden papir, fotopapir, plastično folijo, ceradno platno . . .

Uporabljamo visokokakovosten ploter širine 107 cm, a nam tudi širše dimenzije ne predstavljajo težave.

tematska karta Ljubljana

tematska karta Bled - Kartografija

tematska karta Bled - Kartografija