Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Lienzer Dolomiten, Lesachtal planinski zemljevid Kompass WK47

Lienzer Dolomiten, Lesachtal planinski zemljevid Kompass WK47

Kompass

9783990443811

Nov

Kompass planinski zemljevid v merilu 1:50 000 Lienzer Dolomiten in Lasachtal. Dodan vodniček po Karnijski visoki poti z opisi etap.

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti so priložen še priročen vodniček in kartoček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate

Več podatkov

11,99 €

Kompass planinski zemljevid v merilu 1:50 000 Lienzer Dolomiten in Lasachtal, področja kjer najdemo najbolj zahodne kozolce!

Karta pokriva čudovit del Alp, južno od gornjega toka reke Drave, od romantičnega glavnega mesta Vzhodne Tirolske Lienza, preko Lienzških Dolomitov, prvih kilometrov toka reke Zilje in grebena Karnijskih Alp vse do Sappade v deželi Veneto na jugu. Na vzhodu se karta začenja v kraju Koetschah-Mauten (Kotje Muta) in konča na zahodu v okolici Silliana. Lesachtal velja za eno najlepših alpskih dolin in je presenetljivo ohranjena, za kar so domačini prejeli tudi mednarodno priznanje.

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje.

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:50 000/1cm=500m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

Pohodniške karte KOMPASS:
● natančen in posodobljen zemljevid za enostavno orientacijo z GPS koordinati
● priloženi kratki vodnik o aktivnostih in zanimivostih v regiji
● natisnjeno na zelo trpežnem in vodoodbojnem materialu.

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte