Klopeiner See / Bad Eisenkappel - Klopinjsko Jezero

Klopeiner See / Bad Eisenkappel - Klopinjsko Jezero wk065

065

Nov

Kompass planinski zemljevid v merilu 1:25 000 Klopinjsko jezero / Železna kaplja.

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti so priložen še priročen vodniček. Za izletnike, gornike, turne smučarje in kolesarje. GPS koordinate

Več podatkov

7,95 €

Kompass planinski zemljevid v merilu 1:25 000 Klopeiner See / Bad Eisenkappel -  Klopinjsko Jezero / Železna kaplja.

 

Karta pokriva sončni del Koroške, od Klopinjskega jezera in Pliberka, do Železne kaplje in Pece.

Področje je odlično za kolesarjenje - kolesarske steze so vrisane!

 

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za izletnike gornike, turne smučarje in kolesarje. Na hrbtni strani pa je natisnjena lepa pregledna panoramska risba.

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:25 000/1cm=250m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.