Villach - Faaker See, Beljak z okolico

Villach - Faaker See, Beljak z okolico - zemljevid

Kompass

062

Nov

Villach - Faaker See, Beljak z okolico v merilu 1:25 000

Karta pokriva pokrajino južno od Beljaka ter del zahodnih Karavank (Kepa,..). Na hrbtni strani je natisnje pregledna panoramska risba.

Več podatkov

7,99 €

Villach - Faaker See, Beljak z okolico planinski zemljevid

 

Karta pokriva pokrajino južno od Beljaka ter del zahodnih Karavank (Kepa,..).

 

Lepi in vsebinsko zelo bogati karti sta priložena še priročen vodniček in kartonček s skalo za izračun koordinatov, naklonin,... Za gornike, turne smučarje in kolesarje. Na hrbtni strani pa je natisnjena lepa pregledna panoramska risba.

 

Karta je zgibana in shranjena v plastičnem ovoju.

1:25 000/1cm=250m

- Vrisane so poti, kolesarske steze, izbrani turni smuki, sankaške proge...

 

KOMPASS zemljevidi veljajo za referenčne med planinskimi kartami. So kvalitetni, pogosto posodobljeni, informativni, natančni in lepi.

Kompass zemljevidi oziroma pohodniške-, kolesarske- in turnosmučarske karte, vsebujejo vse podatke, ki jih uporabniki potrebujemo. Tako so označene in vse markirane (oštevilčene) in druge poti ter tudi njihova zahtevnost (steze, poti, strme/zahtevne poti). Vrisane so tudi kolesarske steze, izbrani turni smuki ter steze za tek na smučeh in sankaške proge.

Seveda ne manjkajo prometna, turistična in športna infrastruktura, označene so tudi razgledne točke in naravne ter kulturne zanimivosti.

Topografski teren je podrobno in čitljivo izrisan.

Priložena je priročna kartica z merili za izračun razdalje, višinske razlike,...

Dodan je leksikon, ki pa je natisnjen v nemškem jeziku. Lepo oblikovana knjižica je bogata z informacijami o krajih, barvnimi fotografijami, opisani so izbrani izleti, zanimivosti in možnosti za aktivno preživljanje časa. Navedene so tudi planinske postojanke in gorski hoteli (s podatki) s kratkimi opisi dostopov in tur s časi hoje.

Zemljevid, leksikon in merilna kartica so shranjeni v plastičnem ovoju.

Kampass planinske karte