Avtokarte 

Obstaja 27 izdelkov.
Avtokarte / cestni zemljevidi Slovenije in okolice, Evrope in evropskih dežel ter mnogih držav širom sveta. V različnih merilih. Kartografija, Marco polo.
 • Avtoatlasi Marco Polo
  Zelo informativni Marco Polo avtoatlasi z obsežnim indeksom in podrobnimi načrti pomembnejših mestnih središč. Trde platnice, špiralna vezava.
 • Kartografija
  Kartografija je nova znamka svežih, preglednih in vsebinsko bogatih kart in zemljevidov. Program stalno dopolnjujemo z novimi mestnimi, turističnimi in avto kartami, atlasi, stenskimi kartami in turističnimi vodiči, izdelujemo pa tudi karte po naročilu.
 • Marco Polo avtokarte
  Vrhunske MARCO POLO avtokarte so uporabniku prijazne in enostavne za branje in uporabo. Pod trdimi platnicami se skriva bogata vsebina, ki je ob uporabniku prijaznega oblikovanja prinaša pravo mero informacij. Poleg prometnega omrežja s kategorizacijo cest in razdaljami, so na zemljevidih izpostavljena zanimiva mesta in atraktivni kraji ter pokrajinsko lepi deli poti in naravne znamenitosti.Priloženih je 7 samolepilnih nalepk za večkratno uporabo, kar nam močno olajša označitev vseh ciljev, ki jih na poti ne smemo izpustiti.Avtokarte MARCO POLO so opremljene tudi s podrobnim kazalom (indeksom) krajev in načrti glavnih (izbranih) mest.
 • Stenske avtokarte in...

  Pregledne stenske avtokarte. Zelo primerne tudi za podjetja. 

Prikazano 1 - 24 od 27 izdelkov